GBC

Gråsten Billard Club (opdateret 2021-06-18)  


Gråsten Billard Club (GBC) blev etableret den 26. januar 1981, og har lige siden haft til huse i Ahlmannsparken, Ahlefeldvej 4, 6300 Gråsten, som huser et Kultur- og Idrætscenter.


Adgang til klubbens 2 kælderlokaler kan ske via den store hovedindgang eller den udvendige trappenedgang til højre 30-40 meter til højre for - begge ses på billederne her.


Klubben er en nøgleklub og råder over 2 helmatch kegleborde samt 2 caramboleborde, som er flittigt i brug af de ca. 20 medlemmer, og ambitions niveauet er højt med hensyn til at udvikle interne turneringer på tværs af de 3 samarbejdsklubber, og ikke mindst alternative spilformer.

Klubben at etablere en såkaldt Gråsten Combi Cup, hvor der skal spilles 4 forskellige dicipliner, og cupen bliver åben for alle, som kan præsentere et officielt keglesnit.


Klubben har tidligere været velsignet med et medlem, hvis hustru var kunstner, og som derfor har kreeret en flot udsmykning af lokalerne, hvilket sammen med den gode stemning gør, at det altid er en fornøjelse at komme i Gråsten Billard Clubs lokaler.


Se mere om det hele på undersiderne (peg på den grønne menubjælke, og vælg fra rullemenuen) 


GBC Hjemmeside

Jens Skøtt er ansvarlig for at give input til opdatering og for weben som helhed.

Frede Hansen er webmaster, men har dog opsagt samarbejdet fra April 2022