Serie 2 Keglebilllard

  Sønderjysk Billard Info v/ Frede Hansen, Gråsten Billard Club

Serie 2 keglebillard - tilslutning fra vores region

Lad mig starte med at gratulere Sundeved og Omegns Billardklub og de spillere herfra, som den 5.-6. maj 2018 gentog sidste års succés og satte sig solidt på sølvet ved årets Regionsfinale.

Vi krydser fingre for, at de fortsætter stilen og tager guldet v/Landsfinalen i Korsør den 26. - 27. maj.


Kunne Sundeveds meriter ikke inspirere nogle flere fra vores region til at komme på banen og forsøge, at gøre dem rangen stridig ?

Jeg synes helt ærligt, at det er for "slapt", at kun Sundeved, Tinglev og Haderslev var på banen de seneste sæsoner, også selvom man har indtryk af, at årsagen angiveligt er, at man ikke har lyst til at skulle køre så langt - jamen så gør dog noget ved det !


Det er da kun et spørgsmål om at aftale med nabo-klubberne, at nu melder vi os til, hvilket budskab jeg har forsøgt at markedsføre i Sønderborg, og jeg ser ihvertfald 2-3 klubber, hvor der er potentiale til at stille med et Serie 2 hold det kommende år, ligesom min holdning er blevet godt modtaget i Sønderborg.


Nu forventer jeg så, at man husker dette v/spillermøde den 17. maj, ligesom jeg håber der fyres op under emnet i andre klubber.


Jeg har meddelt SBC turneringsleder, at jeg kun stiller op til Serie 3 spil, såfremt der kommer et Serie 2 hold på banen. Spil til fast distance er for mange af os langt mere attraktivt end handicap turneringer,   


Kommentarer til FrHellas6@gmail.com er meget velkomne.

/ Frede Hansen, Maj 2018

medlem af SBC siden 2013